Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την αυριανή (24/06, 21:30) ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκη, συμπεριλήφθηκαν οι Αντελίνο Βιεϊρίναι και Δημήτρης Πέλκας, οι οποίοι τέθηκαν στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα, στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης για να υπερασπιστεί το 3-2 του πρώτου αγώνα.

Ο Πορτογάλος προπονητής του «δικεφάλου» του Βορρά συμπεριέλαβε στην αποστολή του ματς και τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να βρίσκεται δίπλα στους συμπαίκτες του, ωστόσο δεν πρόκειται να αγωνιστεί. Επίσης, δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι 100% έτοιμοι τόσο ο Βιεϊρίνια όσο και ο Πέλκας, ωστόσο η διάθεσή τους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους είναι μεγάλη.

Στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (23/06), στην Τούμπα, βρέθηκε και ο Γιόζιπ Μίσιτς, ο οποίος εμψύχωσε τους συμπαίκτες του.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό ανήκει στην κατηγορία των αγώνων που δεν τους παίζεις. Τους κερδίζεις. Διότι, μόνο έτσι μπορείς να πετύχεις το στόχο σου που στην περίπτωση του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου για τέταρτη συνεχόμενη φορά.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ετοίμασε την ομάδα του εν μέσω αρκετών προβλημάτων τραυματισμών. Προβλήματα που όπως έχει τονίσει αρκετές φορές, εκλαμβάνει ως προκλήσεις για το χαρακτήρα και το μέταλλο του Δικεφάλου. Σ’ αυτά συμπεριλαμβάνονται οι Αντρέ Βιεϊρίνια , Δημήτρης Πέλκας , οι οποίοι ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Εκτός, όπως είναι γνωστό, θα παραμείνει ο Γιόσιπ Μίσιτς , ο οποίος επισκέφτηκε τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης προκειμένου να τους ευχηθεί καλή επιτυχία.

Αντίθετα, στην Αθήνα – παρότι δεν είναι ιατρικά έτοιμος – θα ταξιδέψει κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που εξέφρασε την επιθυμία να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.

Οι 22 παίκτες που επέλεξε ο Αμπέλ Φερέιρα είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Εσίτι , Μαουρίσιο , Ελ Καντουρί , Τσιγγάρας , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λάμπρου , Λημνιός , Στοχ , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Τζόλης».