Με γκολ του Τσιλούλη ο Πανιώνιος πήρε σημαντική νίκη στη Λαμία και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που… καιγόταν για βαθμούς και φάνηκε και από το πώς μπήκαν στον αγώνα οι δύο ομάδες. Δυνατά οι φιλοξενούμενοι, πιο χαλαρά οι γηπεδούχοι. Έτσι, αφού πρώτα… προειδοποίησαν με την ευκαιρία του Τσιλούλη στο 8′, οι Νεοσμυρνιώτες πήραν το προβάδισμα με τον ίδιο παίκτη στο 27′, σε τετ α τετ, μετά την κάθετη πάσα του Μαξίμοβιτς.

Ο σκόρερ αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 39′ λόγω τραυματισμού αλλά η δουλειά είχε ήδη γίνει για τον Πανιώνιο, ο οποίος έπρεπε απλά να κρατήσει το σκορ για να φύγει από τη Λαμία με μια πολύ σημαντική νίκη. Δεν ήταν και ό,τι πιο εύκολο, αφού οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν και ακατόρθωτο.

Κάτι που αποδείχθηκε, άλλωστε, από το γεγονός ότι το 0-1 παρέμεινε όντως ως το τέλος, με τη Λαμία να μένει και με 10 παίκτες στο 90′ λόγω της αποβολής του Βασιλόγιαννη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Έτσι, ο Πανιώνιος πήγε στους 18 βαθμούς και είναι στο -1 από την Ξάνθη και στο -3 από τον Παναιτωλικό, με τη μάχη της παραμονής να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Λαμία: Επασί, Βάντερσον, Αντέτζο, Σκόνδρας (66′ Σάλιακας), Βύντρα, Νιάσε (43′ Σασί), Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα, Ρόμανιτς (66′ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος, Μπιανκόνι (81′ Μπουλούλης).

Πανιώνιος: Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμανατάς, Οικονομίδης (82′ Μιλόγιεβιτς), Κόρμπος, Τσιλούλης (39′ Παπαγεωργίου), Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπανικολάου, Μαξίμοβιτς (64′ Γρίβας).