Το αδιάφορο βαθμολογικά θεσσαλικό ντέρμπι είχε τρεις αποβολές και νίκη της ΑΕΛ επί του Βόλου με ανατροπή.

Το ματς άρχισε με τον Βόλο να κερδίζει πέναλτι στο 8′ για μαρκάρισμα του Μάρκοβιτς στον Φεράρι, αλλά ο Κρίστινσον απέκρουσε την εκτέλεση του Μάντζη και κράτησε το 0-0. Αυτό, όμως, δε θα παρέμενε για πολύ, αφού στο 15′ ο Ζοάο έκανε το γύρισμα για τον Τσοκάνη και αυτός από κοντά έκανε το 0-1.

Σκορ που έμενε ως τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, όπου έγιναν τα πάντα: Αποβολή του Γκαζάλ στο 44′ για να μείνει με 10 η ΑΕΛ, η οποία όμως στο 45′ κέρδισε πεναλτι για χέρι του Οικονόμου, ο οποίος επίσης αποβλήθηκε. Και έτσι, από τα 11 βήματα, ο Τόρζε έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Λάρισας ήταν εμφανώς καλύτερη, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 67′ αφού οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες μετά την αποβολή και του Λύρατζη και πίεσε για το δεύτερο γκολ, το οποίο πέτυχε με τον ίδιο παίκτη στο 83′, με εξαιρετικό κατέβασμα και σουτ.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 93′ με τον Μπούστος, μετά την ασίστ του Ασούμπρε, παίρνοντας τη νίκη και ανεβαίνοντας στους 33 βαθμούς, αφήνοντας στους 30 τον Βόλο.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μούζεκ (76′ Στελιάνο), Μιχαήλ, Μάρκοβιτς (53′ Ζίζιτς), Μπέρτος, Σεσέροβιτς (76′ Μπούστος), Αλί Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς (64′ Ηλιάδης), Βινίσιους, Τόρζε, Παπάζογλου (63′ Ασούμπρε).

Βόλος: Μελίσσας. Λύρατζης, Οικονόμου, Διαμαντής, Φερράρι, Μαξ, Τσοκάνης (54′ Μπαλογιάννης), Τσαούσης (46′ Δημόπουλος), Ζοάο (87′ Κυζιρίδης), Γκουαροτσένα (87′ Τόρες), Μάντζης (53′ Μουνίθ).