Δίπλα στα ονόματα των Μαρτσέλο Λίπι και Κάρλο Αντσελότι έβαλε αυτό του Τάκη Λεμονή ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο Σέρβος παλαίμαχος άσος έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «Akhbar AlYoum» της Αιγύπτου, όπου ρωτήθηκε για τον Αχμέντ Χασάν του Ολυμπιακού.

«Ο Χασάν είναι πολύ καλός παίκτης, με έφεση στο σκοράρισμα. Μου αρέσει. Δεν θα ήθελα να τον συμβουλέψω για κάτι, αφού τα πηγαίνει καλά. Μπορώ μόνο να του πω να συνεχίσει την καλή δουλειά και θα έρθουν τα γκολ», τόνισε ο Κοβάσεβιτς, ο οποίος σχολίασε και τη διαφορά των ερυθρόλευκων από τον ΠΑΟΚ.

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει φοβερή χρονιά τόσο στις διοργανώσεις εντός των συνόρων, αλλά και στην Ευρώπη στην οποία συμμετέχει ακόμη. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και κλειδί της επιτυχίας είναι ο Μαρινάκης. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει προβλήματα, δεν είναι σε κρίση. Απλά ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα», ήταν τα λόγια του Σέρβου, ο οποίος αναφέρθηκε και στους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε ως ποδοσφαιριστής.

«Είχα σπουδαίους προπονητές στην καριέρα μου. Τον Αντσελότι, τον Λίπι, τον Βαλβέρδε, τον Τζακερόνι. Ο Τάκης Λεμονής συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτούς τους προπονητές, είχα εξαιρετική σχέση μαζί του», είπε σχετικά.