Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής με 5-1 στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ηρακλή και προκρίθηκε με δυο νίκες στα προημιτελικά του θεσμού.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του «δικεφάλου» Χούμπ Στέφενς ανέφερε ότι ο Κάτσε είναι ένας παίκτης που θα χρειαστεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου.

Ο ολλανδός τεχνικός μίλησε και για τα μεταγραφικά του συλλόγου λέγοντας λακωνικά ότι το ρόστερ είναι πλήρες.

Τέλος, ο 60χρονος έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε και στον Μάρτενς, συμπληρώνοντας ότι δεν ήταν σίγουροι αν μπορεί να βγάλει όλο το παιχνίδι αλλά ο ίδιος τους έκανε σήμα ότι είναι εντάξει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για τα μεταγραφικά:

«Νομίζω ότι είναι αρκετοί αυτοί που έχουμε».

-Για τον Κάτσε:

«Είναι ένας μέσος με χαρακτηριστικά που τα χρειάζομαι. Η κατάσταση δεν ήταν εύκολη για εκείνον, αλλά ο τρόπος που την διαχειρίστηκε ήταν καλός»

-Για τις αλλαγές στο σχήμα:

«Το να αγωνιστούμε με Μάρτενς, Μαντούρο και Κάτσε, ήταν φυσικά κάτι που το είδαμε στην προπόνηση και αποφασίσαμε να το κάνουμε πράξη. Ειδικά αφού Λάζαρ και Τζιόλης έχουν παίξει πολλά παιχνίδια και είχαμε πει ότι πρέπει να φρεσκάρουμε το κέντρο. Τα πήγαν καλά όλοι τους. Ο Μάρτενς ήταν ένα ερωτηματικό για το αν μπορεί να παίξει 90 λεπτά, αλλά μας έκανε σήμα ότι μπορεί να συνεχίσει και τον αφήσαμε σε όλο το παιχνίδι».

-Για τον αγώνα:

«Είδαμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με το ξεκίνημα του ματς, δικαιούμασταν ένα πέναλτι και στο 5ο λεπτό δεχθήκαμε το γκολ. Μετά χρειάζεσαι κάποιο χρόνο να μπεις στο παιχνίδι. Τα καταφέραμε, πάντως, καλά και σκοράραμε στα κατάλληλα σημεία».

-Για την εμφάνιση του Στοχ:

«Δεν μιλάω ατομικά για τους παίκτες, μίλησα για το κέντρο συνολικά. Ο Στοχ ήταν ένας από τους παίκτες της ομάδας μας σήμερα. Και όπως είπα μετά το 0-1 έπαιξαν καλά όλοι»

-Για τον τραυματισμό του Βίτορ:

«Ακόμη δεν γνωρίζω κάτι. Πρέπει να περιμένουμε λίγο αλλά νομίζω ότι δεν παίξει στα επόμενα παιχνίδια».

-Για το νεκρό διάστημα του ΠΑΟΚ μετά το 3-1:

«Είναι κάτι που έχει να κάνει με την αυτοσυγκέντρωση, μετά το 3-1 κάποιοι παίκτες νόμιζαν ότι είναι εύκολο απόγευμα, κάτι που απαγορεύεται».

-Για τον επόμενο αντίπαλο στο Κύπελλο, τον Απόλλων Σμύρνης:

«Έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια να δώσουμε και το επόμενο είναι αυτό με την Βέροια, προτιμώ να κοιτάξω αυτό και όχι τα υπόλοιπα».

Πηγή: Sport-fm.gr