Το εγκώμιο του Βόιτσεκ Σέζνι έπλεξε ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.

Συγκεκριμένα, ο Αλσατός τεχνικός στάθηκε στην πρόοδο που έχει σημειώσει ο Πολωνός τερματοφύλακας, τον οποίο κατέταξε μέσα στους πέντε καλύτερους γκολκίπερ του αγγλικού πρωταθλήματος.

«Σίγουρα ένα μεγάλο μέρος της βελτίωσής του είναι πνευματικό και είναι πλέον πολύ πιο ώριμος. Ήταν πάντα ταλαντούχος αλλά η εξυπνάδα του τον έχει βοηθήσει να μαθαίνει γρήγορα μέσω των εμπειριών που αποκτά», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των Λονδρέζων και πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενος γιατί πάντα του έδινα αυτοπεποίθηση και εξελίχθηκε πολύ γρήγορα σε έναν πολύ δυνατό τερματοφύλακα. Σήμερα κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει ότι ανήκει μέσα στους πέντε καλύτερους τερματοφύλακες της Premier League».

Ο Σέζνι στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τη Φούλαμ συμπλήρωσε 100 εμφανίσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα και είναι εκ των πρωταγωνιστών στη φετινή πορεία των «κανονιέρηδων», οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Άρσεναλ έχει την καλύτερη άμυνα στο αγγλικό πρωτάθλημα, έχοντας δεχθεί μόλις 19 γκολ σε 22 παιχνίδια, ενώ στην έδρα της έχει δεχθεί μόλις έξι.

Πηγή: sport-fm.gr