Λουκάς Βύντρα ο «δήμιος» της Μπαρτσελόνα! Με ένα γκολ του διεθνούς αμυντικού η Λεβάντε υποχρέωσε τους Καταλανούς σε μεγάλη «γκέλα» με το τελικό 1-1 και πλέον κινδυνεύουν να περιοριστούν στη δεύτερη θέση, εφόσον η Ατλέτικο Μαδρίτης νικήσει τη Σεβίλλη.

Με έξι απ’ τους έντεκα βασικούς των Λεβαντίνων να έχουν σχέση με Ελλάδα (Καράμπελας, Βύντρα, Σιμάο, Ίβανσιτς, Χουανφράν, Ελ Ζαρ) οι γηπεδούχοι έδειξαν τα δόντια τους από νωρίς. Ή αν προτιμάτε τους τα έδειξε ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού που επωφελήθηκε ωραία εκτέλεση κόνρερ του Ίβανσιτς και με «μάγκικη» κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 10’!

Η αντίδραση των «μπλαουγκράνα» ήρθε γρήγορα, αφού στο 19’ με τον ίδιο τρόπο ο Πικέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους φιλοξενούμενους που δεν μπορούσαν να βρουν χώρους, δεν έπαιζαν το γνωστό τους καλό ποδόσφαιρο και τα λεπτά περνούσαν, την ώρα που ταυτόχρονα το άγχος της γκέλας γινόταν όλο και πιο μεγάλο!

Στο δεύτερο μέρος χάθηκε μια «τρελή» τριπλή ευκαιρία για την Μπάρτσα, όπου οι Λεβαντίνοι κατάφεραν με νύχια και με δόντια να μην δεχθούν γκολ και αυτό τους έδωσε δύναμη για το τέλος. Δύναμη ικανή τελικά να υποχρεώσουν σε απώλεια βαθμών τους Καταλανούς.

Έτσι, η Ατλέτικο Μαδρίτης Μαδρίτης έχει την ευκαιρία, αν νικήσει την Σεβίλλη να ανέβει στην κορυφή και στο +2, ενώ και η Ρεάλ μια χαρά χαμογελάει που πλέον είναι στο -1 από τους «μπλαουγκράνα»!

Πηγή: Sport-fm.gr