Ο Μίκαελ Εσιέν αναφέρθηκε στη θητεία του στον Παναθηναϊκό και αποκάλυψε τον λόγο που δεν έπαιζε.

Ο Γκανέζος χαφ είχε υπογράψει στο τριφύλλι το καλοκαίρι του 2015 και είχε τύχει αποθεωτικής υποδοχής από τους οπαδούς, οι οποίοι όμως απογοητεύτηκαν στη συνέχεια αφού δεν είδαν από αυτόν όσα υποσχόταν το όνομα του.

Η ευθύνη, όμως, δεν είναι αποκλειστικά του Εσιέν, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

«Στην αρχή όταν ήμουν στο Μιλάνο μου άρεσε πολύ να βρίσκομαι εκεί, να δουλεύω για τη Μίλαν. Και μετά μετακόμισα στον Παναθηναϊκό, όπου είχαν εξαιρετικούς οπαδούς. Θυμάμαι ακόμη ότι έφτασα στο αεροδρόμιο στις 02:00 το πρωί και υπήρχαν οπαδοί», τόνισε αρχικά ο Γκανέζος, για να προχωρήσει μετά στην αποκάλυψη που του είχε κάνει ο τότε προπονητής του, Αντρέα Στραματσόνι.

«Με τον Στραματσόνι έπαιξα μόνο 2-3 παιχνίδια, δεν ξέρω γιατί. Εκείνη την εποχή εγώ και παίκτες από την Ισπανία, δεν ξέρουμε γιατί, αλλά παίζαμε σπάνια. Το χάος στην ομάδα ήταν μεγάλο. Έγραφαν οι εφημερίδες ότι ο Εσιέν δημιουργεί προβλήματα στα αποδυτήρια. Τα Μέσα έγραφαν ότι εγώ έχω πρόβλημα με τον προπονητή… Ωστόσο εκείνος μου εξήγησε την αλήθεια. Μου είπε ότι ο σύλλογος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν έπαιζα. Δεν ήταν απόφαση του Στραματσόνι».