Μπορεί οι Ιταλοί να έκαναν λόγο για την Ένωση και τον Ιντρίσα Τουρέ της Γιουβέντους, αλλά ο Μάσιμο Καρέρα δεν επιβεβαιώνει.

Το Σάββατο δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας ήθελε τον προπονητή της ΑΕΚ να έχει σημειώσει το όνομα του Γερμανού χαφ, ο οποίος αγωνίζεται στην U23 της Γιούβε.

Μία μέρα μετά, ο Καρέρα έκανε δηλώσεις στο tuttojuve.com, διαψεύδοντας τα συγκεκριμένα σενάρια, ξεκαθαρίζοντας τι ισχύει προς το παρόν για τα μεταγραφικά και εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα υπάρξουν ευχάριστα νέα σε ό,τι αφορά την επανέναρξη της Super League 1.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός προπονητής.

Για την κατάσταση στην Ελλάδα με την πανδημία: «Είναι όλα ήσυχα, έχουμε επιστρέψει στις προπονήσεις για περίπου δέκα ημέρες, αλλά είναι εξαντλητικά. Έχει σχεδόν 40 βαθμούς και είναι θανατηφόρα η ζέστη, καθώς πρέπει να μείνεις πολλές ώρες περισσότερο στο γήπεδο από το συνηθισμένο. Δευτέρα ή Τρίτη θα υπάρξει συνάντηση από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για να αποφασιστεί εάν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Φαίνεται να είναι πολύ θετική η κατάσταση».

Για την Ιταλία: «Ναι, φαίνεται να υπάρχει κάποια σύγχυση σχετικά με τα πρωτόκολλα. Είναι κάπως περίπλοκη κατάσταση για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, ελπίζουμε ότι μπορεί να επιλυθεί».

Για την πρόταση της Υγειονομικής Επιτροπής για απομόνωση ολόκληρης της ομάδας σε περίπτωση κρούσματος: «Νομίζω ότι θα πρέπει να βρούμε μια λύση σε αυτό το θέμα, αλλά δεν μπορώ εγώ να σχολιάσω. Η δουλειά μου είναι να εκπαιδεύσω την ομάδα και να προσπαθήσω να κάνω όσο το δυνατόν λιγότερη ζημιά στους παίκτες. Ειλικρινά δεν είναι καθόλου απλό, λόγω της μεγάλης διακοπής. Η ένταση δεν θα είναι η καλύτερη, γιατί θα είναι σαν να ήταν μια νέα προετοιμασία».

Για τον Iντρίσα Τουρέ της Γιουβέντους U23 και τα σενάρια για ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Όχι, αυτή η πρόταση δεν προήλθε από μένα. Και ειλικρινά δεν ξέρω αυτόν τον παίκτη. Ίσως σε λίγες μέρες να συζητήσω για τα μεταγραφικά θέματα με το κλαμπ, μέχρι τώρα ακόμη δεν έχουμε συζητήσει».