Πένθος σε Καβάλα και Κομοτηνή για τον αιφνίδιο θάνατο 26χρονου ποδοσφαιριστή που είχε πάει να αθληθεί.

Ο Μάνος Καζαντζόγλου, με καταγωγή από τη Νικήσιανη Καβάλας, ζούσε τα τελευταία δύο χρόνια στην Κομοτηνή ως φοιτητής των ΤΕΦΑΑ και αγωνιζόταν φέτος στην Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, ενώ ήταν προπονητής της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Ο 26χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του κοντά στη Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης, όπου φέρεται να πήγαινε συχνά για να αθληθεί, και εξέπνευσε πριν φτάσει στο νοσοκομείο Καβάλας.

Για το τραγικό γεγονός ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι γονείς, οι αθλητές και όλη η οικογένεια της Ακαδημίας Πάοκ Κομοτηνής αισθανόμαστε συντετριμμένοι από τον άδικο χαμό του προπονητή μας Μάνου Καζαντζόγλου από παθολογικά αίτια, ενώ βρισκόταν σε σωματική άσκηση στο Δήμο Παγγαίου προς την Ιερά Μονή Εικοσιφοίνισσας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Πρόκειται για έναν αξιόλογο, συνεργάσιμο, μεταδοτικό και προπάντων αγαπητό άνθρωπο που προπονούσε το τμήμα Κ8 της Ακαδημίας μας. Μέσα από την προσωπικότητα που είχε και τις γνώσεις που διέθετε αποτελούσε έμπνευση για τα ίδια τα παιδιά με κύριο στόχο τη βελτίωση τους αλλά παράλληλα δημιουργώντας έναν ισχυρό χαρακτήρα.

Γεννήθηκε στις 1-11-1994 με καταγωγή από τη Νικήσιανη και το Παλαιοχώρι Καβάλας. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Αιγαίου και σπούδαζε στο 2ο έτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Η ποδοσφαιρική του εμπειρία ήταν στην Καλλονή U20, Παγγαίο, Πάοκ Κομοτηνής και Πόντο Θρυλορίου, διανύοντας την προπονητική του καριέρα στις τάξεις της Ακαδημίας μας από 10-1-19 έως και σήμερα».

* Η φωτογραφία είναι από το Facebook.