Συνεχίζεται η ταλαιπωρία με τον κορονοϊό για τον Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός επιθετικός της Γιουβέντους βρέθηκε ξανά θετικός για τέταρτη φορά μέσα σε έξι εβδομάδες, όπως αναφέρθηκε στην ισπανική εκπομπή«El Chiringuito».

Ο διεθνής άσος των «μπιανκονέρι» είχε επιβεβαιώσει για πρώτη φορά στις 21 Μαρτίου ότι αυτός και η σύντροφος του, Οριάνα Σαμπατίνι, είχαν προσβληθεί από τον ιό. Ο ίδιος μίλησε για την καταπολέμηση της ασθένειας και τόνισε πως δυσκολεύεται ακόμη και να αναπνεύσει.

«Τα συμπτώματα ήταν πάρα πολύ έντονα. Υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για πάνω από πέντε λεπτά. Πονούσαν οι μύες μου και ίσα που περπατούσα», είχε πει ο Ντιμπάλα.

Ο Ντιμπάλα ήταν ο τρίτος χρονικά παίκτης της «Βέκια Σινιόρα» που προσβλήθηκε από την Covid-19, μετά τους Ντανιέλε Ρουγκάνι και Μπλες Ματουιντί. Ωστόσο, φαίνεται πως είναι αυτός που ταλαιπωρείται περισσότερο.

Εάν αυτό που αναφέρθηκε από τους Ισπανούς δημοσιογράφους επιβεβαιωθεί, τότε δύσκολα θα προλάβει να είναι 100% έτοιμος και να δώσει το «παρών» στις προπονήσεις όπου θα ξεκινήσει σύντομα η Γιουβέντους -όπως και όλοι οι ιταλικοί σύλλογοι- στις 18 Μαΐου.

🚨 NOTICIA de PEDREROL 🚨"DYBALA, jugador de la JUVENTUS, ha vuelto a dar POSITIVO por Coronavirus por CUARTA VEZ en un mes y medio" #ChiringuitoEnCasa

Posted by El Chiringuito TV on Tuesday, April 28, 2020