Την επιθυμία του να δει τον Γιοάν Καμπάιγ να μένει τελικά στη Νιούκαστλ, εξέφρασε με δηλώσεις του στη «Sun» ο Άλαν Πάρντιου.

Ο Γάλλος χαφ αποτελεί εδώ και καιρό στόχο αρκετών ομάδων τόσο στην Αγγλία, όσο και στην πατρίδα του, με τις Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν να είναι οι δύο που ασχολούνται πιο έντονα με την περίπτωσή του.

Με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει, όλα και αυξάνονται τα δημοσιεύματα θέλουν τον Καμπάιγ να αφήνει τον αγγλικό Βορρά και να αναζητά αλλού το ποδοσφαιρικό του μέλλον και ο τεχνικός της Νιούκαστλ έστειλε το δικό του… μήνυμα, εκφράζοντας την επιθυμία ο 27χρονος χαφ να παραμείνει τελικά στην ομάδα του.

«Είμαι σίγουρος πως ο ιδιοκτήτης και ο σύλλογος βρίσκονται σε μια πολύ καλή οικονομική κατάσταση και σίγουρα θα ήμουν πιο ανήσυχος αν δεν συνέβαινε αυτό. Ο Γιοάν είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και πάντα αρκετές ομάδες ασχολούνται με αυτόν. Φυσικά και χαιρόμαστε που είναι εδώ, θα το απολαμβάνουμε για όσο συμβαίνει και ελπίζω πως θα μείνει μαζί μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άλαν Πάρντιου.

Πηγή: england365.gr