Η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Γαλατάσαράι στην φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι ο Ντρογμπά όχι μόνο θα παίξει εναντίον της πρώην ομάδας του, αλλά και εναντίον του προπονητή που τον έκανε αυτό που είναι τώρα, όπως δήλωσε ο ίδιος.

«Είναι αλήθεια ότι ήμουν καλός παίκτης στο γαλλικό πρωτάθλημα εκείνη την στιγμή, αλλά με έκανε έναν από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Για αυτό, για τον Ζοσέ, θα πήγαινα μέχρι το τέλος του κόσμου», τόνισε ο άσος της τουρκικής ομάδας.

«Όταν η Τσέλσι σκεφτόταν να με αποκτήσει, ο Μουρίνιο ήταν αυτός που ήρθε να με δει. Είπε ότι αν θέλω να πάω μπροστά σαν τον Τιερί Ανρί και τον Φαν Νίστελροϊ, θα πρέπει να πάω και να παίξω μαζί του στην Αγγλία για την Τσέλσι», πρόσθεσε ο Ιβοριανός.

Ο 35χρονος επίσης ανέφερε: «Πριν ο Ζοσέ πάει στην Τσέλσι, η ομάδα είχε καλούς παίκτες. Ο Τζον Τέρι και ο Φρανκ Λάμπαρντ ήταν παίκτες με ποιότητα. Όταν έφτασα ήδη ήξερα πώς να παίζω ποδόσφαιρο. Ο Πετρ Τσεχ ήδη ήξερε να παίζει ποδόσφαιρο. Αλλά ο Ζοσέ μεταμορφώνει τους καλούς παίκτες σε νικητές. Το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν η νίκη».

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Λατρεύει την νίκη. Η πλειοψηφία των προπονητών φτάνουν σε μια ομάδα και λένε ότι θα προσπαθήσουν να νικήσουν, αλλά θα είναι δύσκολο. Εκείνος λέει ότι είναι εδώ για την νίκη και νικάει. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερο».

Πηγή: Sport-fm.gr