Το πρώτο reunion της Εθνικής Ελλάδας του 2004, είναι γεγονός. Οι μνήμες από εκείνο τον τελικό της Πορτογαλίας ξύπνησαν στην Τούμπα, όπου η «γαλανόλευκη» αγωνίστηκε κόντρα στη Ρουμανία. Πέρασαν εννέα χρόνια και κάποιοι μήνες από εκείνη την νύχτα, όπου όλη η Ελλάδα πανηγύρισε την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Πορτογαλίας.

Στην Τούμπα, την Δευτέρα έγινε το πρώτο… reunion, με τους παλαιμάχους της Εθνικής να υποδέχονται, αντίστοιχους (και όχι μόνο, όπως ο σκόρερ της Ρουμανίας) σε φιλικό στην Τούμπα, με τα α έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων)..

Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Καψής, Δέλλας, Φύσσας, Νταμπίζας, Μπασινάς, Τσιάρτας, Χαριστέας, Νικολαΐδης έβαλαν και πάλι τα ποδοσφαιρικά τους και θύμισαν σε όλους, κάποιες από εκείνες τις «μαγικές» στιγμές του καλοκαιριού του 2004.

Στα αγωνιστικά, όπως και τότε, έτσι και τώρα, ο Χαριστέας σκόραρε για την Εθνική μας, για να έρθει… ένας όχι και τόσο παλαίμαχος Ρουμάνος, ο Μπράτου, ο οποίος αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία του πρωταθλήματός τους, να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Ελλάδα: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Καψής, Δέλλας, Φύσσας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Τσιάρτας, Γεωργιάδης, Χαριστέας, Νικολαϊδης

Έπαιξαν και οι: Κατεργιαννάκης, Χαλκιάς, Γκούμας, Λάκης, Νταμπίζας, Βρύζας, Βενετίδης

Πηγή: Sport-fm.gr