Στην κυριαρχία του Πλατανιά στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την άνετη νίκη επί της SKODA Ξάνθη ο Νίκος Αναστόπουλος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στα Περιβόλια.

Ο «μουστάκας» αναφέρθηκε στα στοιχεία που έδωσαν τους τρεις βαθμούς, χαρακτηρίζοντας σημαντική την απόδοση των παικτών για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ευχαρίστησε τους φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» και έδωσε σύνθημα για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη, θεωρώντας βασική προϋπόθεση να δημιουργείς ευκαιρίες και πως δεν πρέπει να επηρεάζει το άγχος.

Αναλυτικά: «Η νίκη ήταν σημαντική και λόγω απόδοσης, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα στο δεύτερο μέρος. Θέλαμε την ταχύτητα, την κίνηση χωρίς την μπάλα, την πίεση του αντιπάλου και με αυτό τον τρόπο να βγάλουμε αιφνιδιασμούς. Βάλαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ στο 47′. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο γρήγορο.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη, παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι διεξήχθη σε μία δύσκολη ώρα για ποδόσφαιρο. Οι φίλοι μας είναι λίγοι, αλλά δημιουργικοί, αγαπούν την ομάδα και σε κάθε ευκαιρία δείχνουν τη στήριξή τους.

Ακολουθεί την Τετάρτη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Αγρίνιο. Έχουμε επιλέξει 20 παίκτες που θα μπορέσουν να δώσουν βοήθειες και θα συνεχίσουμε με αυτό το σκεπτικό στο πρωτάθλημα.

Εκ πείρας, μπορώ να σας πω ότι το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι να δημιουργείς ευκαιρίες, γιατί κάποια στιγμή θα έρθει το γκολ. Αν δεν δημιουργείς, δεν θα βάλεις γκολ. Εμείς σήμερα, βέβαια, με λιγότερες ευκαιρίες, βάλαμε τρία γκολ. Σε κάθε δραστηριότητα της καθημερινότητας, έχεις άγχος. Δεν έπρεπε να χαθεί το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Όσες φορές και να ξαναπαίξουμε αυτό το ματς, πιστεύω ότι θα νικήσουμε. Σήμερα, απαγορευόταν να μη νικήσουμε και οι παίκτες το ήξεραν.

Από την άλλη, το να παίζεις καλά δεν μου λέει τίποτα, γιατί θέλουμε βαθμούς. Από τη στιγμή που βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση, είναι πολύτιμοι. Σε κανένα ματς, από την παρουσία μου κι έπειτα, δεν αξίζαμε να χάσουμε».

Πηγή: sport-fm.gr