Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς επέστρεψε χτες στην Ελλάδα από την Ισπανία και συναντήθηκε με τον Βαλβέρδε για να τον ενημερώσει ποιους έχει στη λίστα του.

Παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε ο Ματίγια, ο 22χρονος Ισπανός μέσος που έχει «βάλει στο μάτι» από πέρυσι ο Βάσκος τεχνικός, ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός σύμβουλος έβαλε άλλους 5 ποδοσφαιριστές στο μπλοκάκι του από τη δεύτερη ομάδα της Βιγιαρεάλ. Τα… «φυντάνια» που τσέκαρε στο παιχνίδι με την Θέλτα είναι τα εξής:

Μάρκος Γκιλιόν: Μέσος 21 ετών, διεθνής με την ελπίδων, το συμβόλαιό του λήγει το 2013, φέτος έχει 8 συμμετοχές και ένα γκολ.
Φακούντο Κορία: Μεσοεπιθετικός, 23 ετών, αργεντινός, το συμβόλαιό του λήγει το 2015, φέτος έχει 7 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ιάγκο Φαλκέ:
20 ετών, ακραίος μεσοεπιθετικός, ανήκει στην Γιουβέντους και αγωνίζεται στην Βιγιαρεάλ σαν δανεικός. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Φέτος έχει 8 συμμετοχές (όλες βασικός) και έχει σκοράρει δύο φορές.
Νάτσο Ίνσα: Ο πιο… έμπειρος από τους άλλους καθώς είναι ήδη 24ετών. Είναι μέσος με 8 συμμετοχές φέτος , ενώ πέρυσι είχε 34 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ερνάν Πέρες: Παραγουανός διεθνής ακραίος επιθετικός, 21 ετών με 5 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών της Παραγουάης. Αποκτήθηκε επί των ημερών Βαλβέρδε και έχει συμβόλαιο έως το 2014. Φέτος έχει συμπληρώσει 6 συμμετοχές.

πηγή: gazzetta.gr