Λίγες είναι πλέον οι πιθανότητες ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει την επόμενη σεζόν στη Λεωφόρο και να φύγει από το ΟΑΚΑ, ένα σχέδιο που έχει ήδη «τρέξει» και η ΑΕΚ, η οποία σκοπεύει να μετακομίσει στη Ριζούπολη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, προ πανδημίας του κορονοϊού υπήρχε σοβαρή σκέψη για να εγκαταλειφθεί το αχανές Ολυμπιακό Στάδιο και να γίνει επιστροφή στην ιστορική έδρα της ομάδας. Όμως, τα δεδομένα έχουν πλέον αλλάξει, λόγω του ιού…

Οι οικονομικές επιπτώσεις είναι για όλους πολύ μεγάλες και μια μετακόμιση στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα επιβάρυνε τον προϋπολογισμό της ΠΑΕ για τη νέα σεζόν, στερώντας χρήματα από το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι. Και αυτό, γιατί αν ο Παναθηναϊκός έπαιζε στο γήπεδο των Αμπελοκήπων, θα ήταν αναγκαίο να γίνουν παρεμβάσεις που αφορούν τη λειτουργικότητα, καθώς και νέα σπορά χλοοτάπητα, έργα για τα οποία θα χρειάζονταν ένα ποσό άνω του 1 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, η προοπτική να γίνει απόσβεση αυτού του ποσού μέσα από την ενοικίαση σουιτών στη Λεωφόρο δεν υπάρχει πλέον, καθώς με την οικονομική κρίση που προβλέπεται, μοιάζει αδύνατο να βρεθούν οικονομικά επιφανείς φίλοι της ομάδας που θα δώσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό. Άλλωστε, δεν είναι δεδομένο πως τα ματς θα γίνουν κανονικά με κόσμο -τουλάχιστον στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.