Mε επίσημη ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως ποδοσφαιριστές, διοικητικά στελέχη και προσωπικό δεν έχουν κορονοϊό. Τι είχε γράψει ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Ολυμπιακού, Κώστας Βερνίκος.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με προσωπική δήλωση έκανε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης (10/3) πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αμέσως σήμανε συναγερμός τόσο στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό όσο και στην Αγγλία τόσο στο Νότιγχαμ όσο και στο Λονδίνο όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων».

Οπως ήταν λογικό το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού παρέμεινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό. Τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά και το πρωί της Τετάρτης (11/3) ο Ολυμπιακός με επίσημη ανακοίνωσή του τα έκανε γνωστά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει πως μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα διοικητικά στελέχη και το προσωπικό, τα τεστ βγήκαν όλα​ αρνητικά για τον ιό COVID-19»

Αυτό το είχε προαναγγείλει και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου, Κώστας Βερνίκος, ανακοίνωσε πως όλα τα μέλη των Πειραιωτών βρέθηκαν αρνητικοί στον κοροναϊό.

Πηγή: gazzetta.gr