Είναι ο μεγαλύτερος αθλητής που αγωνίστηκε στα ελληνικά γήπεδα και ο Άρης είχε την τύχη να τον έχει στις τάξεις του.

Ο λόγος για τον θρύλο του Παγκόσμιου μπάσκετ, Νίκο Γκάλη, που δεν θα μπορούσε παρά να επιλεγεί από τους ιθύνοντες του συλλόγου για να είναι ο μπροστάρης στον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας. Η πρώτη κρούση έγινε πριν λίγες μέρες και ο Γκάλης έδειξε θετικός, ενώ την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη μεταξύ των φορέων του Άρη με θέμα τον εορτασμό.

Στη σύσκεψη που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης, ο πρόεδρος του ΑΣ, Θωμάς Γιώτας, ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών, Παναγιώτης Στεφανίδης και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης. Όπως έγινε γνωστό, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων στα περισσότερα θέματα που συζητήθηκαν, ενώ εκφράστηκε απ’ όλες τις πλευρές η ανάγκη οι εκδηλώσεις να είναι ταυτόσημες με την Ιστορία του Άρη.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει μία ακόμα συνάντηση για να «χαραχθεί» το τελικό πλάνο, όμως μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε η σύσταση ενός φορέα, στην οποία θα ηγείται ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής που θα «τρέξει» το πρόγραμμα.

Πηγή: sport-fm.gr