Ο Μέσι μπορεί να μη σκόραρε για την Μπαρτσελόνα που έφυγε από τη Νάπολι με αβαντάζ πρόκρισης (1-1), ωστόσο, ήταν εκείνος που έκανε τη ντρίμπλα της βραδιάς όπως την ανέδειξε ο επίσημος λογαριασμός του Champions League στα social media.

Ο Αργεντινός πάτησε το πόδι του στο γήπεδο στο οποίο λατρεύτηκε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και υποδέχθηκε τον νυν ηγέτη της Μπαρτσελόνα ως τον διάδοχο του «Ντιεγκίτο» που έδινε συνέχεια σε μια τρομερή ποδοσφαιρική ιστορία.

Ο Γκριεζμάν ήταν εκείνος που απάντησε στο γκολ του Μέρτενς για το τελικό 1-1 στο «Σαν Πάολο» και ο Μέσι έκανε τη ντρίμπλα της βραδιάς, αλλάζοντας κατεύθυνση με τέτοιο τρόπο που οι Ντέμε και Μακσίμοβιτς σχεδόν έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον.

Εν τω μεταξύ η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει ούτε τους Μπουσκέτς, Βιδάλ στη ρεβάνς και ο Σετιέν θα έχει μόνο 12 παίκτες από την list A της UEFA συν τον Ανσού Φατί.

Η ατυχία χτύπησε τους Καταλανούς που έχουν ήδη ταλαιπωρηθεί με αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Ο Λουίς Σουάρες θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν όπως και ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Από το ματς με τη Νάπολι έλειπαν οι επίσης τραυματίες Άλμπα και Σέρτζι Ρομπέρτο, οι οποίοι το πιο πιθανό είναι να χάσουν και τη ρεβάνς.

Στους παραπάνω προστίθενται και οι Μπουσκέτς, Βιδάλ! Ο πρώτος είδε κίτρινη κάρτα η οποία του στερεί τη συμμετοχή του στη ρεβάνς και ο δεύτερος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Κίκε Σετιέν θα φτιάξει τα πλάνα του για την ρεβάνς με μόνο 12 παίκτες συν τον Ανσού Φάτι ο οποίος είναι δηλωμένος στην list B της UEFA.

Και μέχρι τις 18 Μαρτίου ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι δεν θα υπάρξουν άλλες ατυχίες για την Μπαρτσελόνα. Ο Πικέ για παράδειγμα αποχώρησε τραυματίας μιας και γύρισε τον αστράγαλό του και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τη Ρεάλ κι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ζημιά που υπέστη.

Οι διαθέσιμοι για τη ρεβάνς από την List A:

Τερματοφύλακες

Τερ Στέγκεν

Νέτο

Αμυντικοί

Σεμέντο

Πικέ

Λενγκλέ

Ουμτιτί

Τζούνιορ Φίρπο

Μέσοι

Ράκιτιτς

Αρτούρ

ντε Γιονγκ

Επιθετικοί

Μέσι

Γκριεζμάν

+Ανσού Φατι (από την List B)

Τιμωρημένοι είναι οι: Μπούσκετς, Βιδάλ

Τραυματίες είναι οι: Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο, Σουάρες, Ντεμπελέ.

Πηγή: gazzetta.gr