Η αναζήτηση επιθετικού ξεκινά και επίσημα! Η Τσέλσι δέχτηκε το αίτημα του Ζοσέ Μουρίνιο για απόκτηση αξιόλογου σέντερ φορ τον ερχόμενο Ιανουάριο και έτσι ο Πορτογάλος μπορεί να αρχίσει από σήμερα κιόλας να προτείνει ποδοσφαιριστές!

Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», οι «μπλε» άναψαν το «πράσινο φως» στον πολυνίκη τεχνικό να ψαχτεί για λύσεις στη γραμμή κρούσης, αφού συμφώνησαν μαζί του πως η ενδυνάμωση του υπάρχοντος ρόστερ τον ερχόμενο χειμώνα θα βοηθήσει στην προσπάθεια επιστροφής της ομάδας στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι επιλογές του «Special One» την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο θα είναι περιορισμένες, αφού ο βασικός του μεταγραφικός στόχος, Ρανταμέλ Φαλκάο, «χάθηκε» πριν λίγους μήνες, μετακομίζοντας στη Μονακό, ενώ ο Λουίς Σουάρες- ποδοσφαιριστής με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής της Τσέλσι- δύσκολα θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ πριν το τέλος της περιόδου.

Μια αξιόλογη λύση θα ήταν και ο Ρομέλου Λουκάκου, όμως η συμφωνία με την Έβερτον προβλέπει να μείνει κάτοικος «Γκούντισον Παρκ» μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πηγή: england365.gr