Στην παραδοχή ότι πρέπει να αρχίσει να σκοράρει περισσότερο για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ρομάν Αμπράμοβιτς, αλλά και για να ανταποδώσει τη στήριξη και τα χρήματα που δαπανήθηκαν για εκείνον, προέβη ο επιθετικός της Τσέλσι, Φερνάντο Τόρες.

Ο Ισπανός επιθετικός δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που αγωνιζόταν στη Λίβερπουλ και μέχρι στιγμής έχει ανταποκριθεί ελάχιστα στις προσδοκίες των οπαδών της Τσέλσι.

Τα 37 γκολ σε 139 εμφανίσεις σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο για έναν επιθετικό για τον οποίο έχουν δαπανηθεί 50 εκ. λίρες, με τον Τόρες να παραδέχεται ότι πρέπει άμεσα να υπάρξει επιστροφή στα γκολ.

«Οι άνθρωποι με κοιτάνε και σκέφτονται ότι πρέπει να τα πάω καλύτερα. Αυτό είναι αλήθεια. Ο λόγος που πλήρωσες για να αποκτήσεις κάποιον είναι επειδή έδειξε στο παρελθόν ότι αξίζει. Τώρα πρέπει να δείξεις ότι αξίζεις το ίδιο ή ακόμα περισσότερο με τις εμφανίσεις σου στην Τσέλσι», ανέφερε αρχικά ο 29χρονος φορ και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να κάνω πολλά για τον σύλλογο για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη. Τα γκολ που πέτυχα πέρυσι θα πρέπει να είναι το ελάχιστο. Έχω πενταετές συμβόλαιο και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάω καλύτερα».

Πηγή: england365.gr