Ο Ραούλ Μπράβο απάντησε στα δημοσιεύματα από τη Σερβία τα οποία ανέφεραν ότι ήταν εκείνος που έδωσε εντολή να πυροβολήσουν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα. Ο βετεράνος Ισπανός στόπερ παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «El Larguero», μέσω της οποίας διέψευσε αυτά που του αποδίδονται, ενώ επισήμανε ότι ο Σέρβος πρώην συμπαίκτης του επικοινώνησε μαζί του, καθώς ανησύχησε για εκείνον.

Την επικοινωνία των δύο ανδρών επιβεβαιώνει και δημοσίευμα της καταλανικής El Mundo, η οποία αναφέρει πως ο Κοβάσεβιτς μετέφερε την υποστήριξή του στον Μπράβο, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και τον χαρακτήριζαν ως τον υποκινητή της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του.

Όπως αναμεταδίδει η ηλεκτρονική έκδοση της El Espanol, στη συνομιλία που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των πρώην συμπαικτών, ο Σέρβος εξέφρασε τη λύπη του για τη ζημιά που προκάλεσαν στον Ισπανό τα media της πατρίδας του. «Ήμασταν συμπαίκτες και είμαι πολύ σαφής ότι δεν έχει να κάνει με σένα», φέρεται να του είπε.

Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει να ερευνά ποιος πυροβόλησε τον Κοβάσεβιτς στις 7 Ιανουαρίου. Ο βετεράνος επιθετικός έπεσε στο έδαφος την ώρα που γινόταν η επίθεση εναντίον του, κάτι που φαίνεται ότι του έσωσε τη ζωή. Ο Ραούλ Μπράβο, εν τω μεταξύ, χρεώνεται επί του παρόντος την αποκαλούμενη «υπόθεση Oikos», η οποία διερευνάται για χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων στην Ισπανία.