Σοκ προκάλεσαν δημοσιεύματα από σερβικά ΜΜΕ, τα οποία ισχυρίζονταν πως ο άνθρωπος ο οποίος έδωσε την εντολή για τον πυροβολισμό του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα, ήταν ένας πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, ο Ραούλ Μπράβο.

Ο βετεράνος Ισπανός στόπερ απάντησε σε όλα αυτά μέσω της εκπομπής «El Larguero», μέσω της οποίας διέψευσε αυτά που του αποδίδονται, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Σέρβο πρώην επιθετικό, τονίζοντας ότι είναι αστείο να τον συνδέουν με τους πυροβολισμούς.

Η πρώτη μου απάντηση που μπορώ να δώσω, είναι πως δεν έχει καμία ιδέα γιατί με κατηγορούν για κάτι τέτοιο. Ο Ντάρκο μου τηλεφώνησε, καθώς ανησύχησε για εμένα. Είχαμε μία πολύ καλή σχέση. Είναι χαρισματικός. Δεν θα έμπλεκε ποτέ σε προβλήματα. Το να σηκώνεσαι μία μέρα και να βλέπεις στην εφημερίδα ότι έδωσε εντολή να τον σκοτώσουν, είναι πραγματικά τρελό».

«Είναι κάτι σαν φάρσα να διαβάζω σε κάποια media ότι έστειλα άνθρωπο να πυροβολήσει τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Μοιάζει με σενάριο ταινίας του Netflix ή της Amazon. Εγώ δεν έχω θέμα, αλλά με γ@@@ επειδή επηρεάζει την οικογένειά μου. Ο Ντάρκο μου είπε ότι όλα προέκυψαν από κάποια “ροζ” media στη Σερβία. Του ζήτησα να πάμε να μιλήσουμε, μου είπε ότι δεν μπορεί αυτήν τη στιγμή», πρόσθεσε ο Ισπανός.

Όπως είπε ο Ραούλ Μπράβο, «με τον Ντάρκο είχα μία εξαιρετική σχέση. Είχα να του μιλήσω αρκετά χρόνια. Ακόμη και ο ίδιος όταν είδε την είδηση φρίκαρε. Το να συνδέουν αυτό το γεγονός με την υπόθεση “Οίκος” είναι πραγματικά γελοίο. Δεν κάναμε ούτε δουλειές μαζί, ούτε υπήρχαν χρέη. Ήταν μόνο ένας συμπαίκτης μου».

Επίσης, επισήμανε ότι «μπορώ να καταγγείλω και να κάνω σε άλλη χώρα μία αγωγή», ωστόσο ανέφερε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν μάταιο, καθώς «θα ξοδέψω πέντε χρόνια και 60.000 και όταν κερδίσω θα μου δώσουν 40.000 ευρώ».

Τέλος, αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τους χειραγωγημένους αγώνες, δήλωσε: «Ελπίζω ότι θα φανούν με αποδείξεις όλα αυτά για τα οποία δίνουμε μάχη».