Με μια επιλογή που μπορεί -αξιοπρεπώς έστω- να φιλοξενήσει τον κόσμο της φαίνεται πως λήγει το σίριαλ του πού θα παίξει η ΑΕΚ την Κυριακή.

Το αδιέξοδο που είχε φτάσει ο ΑΟ Περιστερίου (δεδομένου ότι ήταν αδύνατο να γίνει το παιχνίδι στο 600 θέσεων γήπεδο του Ηφαίστου και ότι Σπανός και ΕΠΟ ήταν αντίθετοι με τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου και του ΟΑΚΑ που προτάθηκαν ως εναλλακτικές λύσεις) είχε φέρει τον προσεχή αντίπαλο της «Ένωσης» σε αναζήτηση έδρας… ανά την Αττική.

Μια αναζήτηση που φέρεται να βρήκε τελικά αποτέλεσμα στην Καλλιθέα και το «Ελ Πάσο». Ένα γήπεδο όπου η ΑΕΚ έπαιξε πρόσφατα (στο φιλικό με την τοπική ομάδα) και το οποίο με χωρητικότητα άνω των 4.000 θέσεων μπορεί να εξυπηρετήσει σε μικρό έστω βαθμό τις ανάγκες του κόσμου της.

Μόλις σφραγιστεί κι επίσημα, δε, η συμφωνία για τη χρήση του από τον ΑΟ Περιστερίου (με τη συγκατάθεση και του Δήμου) είναι πολύ πιθανό το παιχνίδι με την ΑΕΚ να μεταφερθεί Σάββατο. Κι αυτό ώστε να περάσουν τουλάχιστον δυο μέρες, πριν η Καλλιθέα το χρησιμοποιήσει για το δικό της ματς τη Δευτέρα.

Πηγή: Sport-fm.gr