Απόλυτα αφοσιωμένος στη Νιούκαστλ εμφανίστηκε με δηλώσεις του το πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών για τις «καρακάξες», Χατέμ Μπεν Αρφά, ο οποίος ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του στο μέλλον για έναν μεγαλύτερο σύλλογο.

Ο Γάλλος διεθνής έχει ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Πρέμιερ Λιγκ, πραγματοποιώντας μέχρι στιγμής εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Νιούκαστλ.

Αρκετές φορές ο Μπεν Αρφά έχει εκδηλώσεις την αφοσίωσή του στις «καρακάξες», ωστόσο σε συνέντευξη που έδωσε στο γαλλικό κανάλι « Canal+», ο 26χρονος αποκάλυψε πως απέρριψε αρκετές «κρούσεις» από άλλες ομάδες, για να παραμείνει τελικώς στη Νιούκαστλ.

Παρόλα αυτά, άφησε ανοιχτό το παράθυρο να αποχωρήσει κάποια στιγμή από το «St. James’ Park» για λογαριασμό μιας μεγαλύτερη ομάδας.

«Υπήρχαν κρούσεις το καλοκαίρι, αλλά το σημαντικό για εμένα ήταν να μείνω στη Νιούκαστλ. Ο σύλλογος με πιστεύει, χρειάζομαι να αποκτήσω εμπειρία. Εδώ είναι ότι χρειάζεσαι. Πριν σκεφτώ κάτι μεγαλύτερο, θέλω να αφοσιωθώ 100% εδώ», ήταν τα λόγια του Χατέμ Μπεν Αρφά.

Πηγή: england365.gr