Έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ περιμένει στην άδεια Τούμπα ο Γιενς Κέλερ, λόγω και των απουσιών που θα έχει ο «Δικέφαλος του βορρά» σε σχέση με το πρώτο ματς.

Ο τεχνικός των «βασιλικών μπλε» εμφανίστηκε… μετρημένος, όσον αφορά την πρόκριση και τόνισε πως αυτή τη στιγμή είναι 50-50. Βέβαια, αυτός και οι παίκτες του θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να προκριθούν και να παίξουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Ερώτηση στον Γιενς Κέλερ για το πόσο θα επηρεάσει η άδεια Τούμπα και την προετοιμασία:

«Δεν είναι κάτι συνηθισμένο να παίζουμε μπροστά σε 100 άτομα, όταν σε μία προπόνηση έχει περισσότερους θεατές. Η ομάδα θα προσπαθήσει να απομονώσει εντελώς αυτόν τον παράγοντα και να συγκεντρωθεί στο στόχο της στα 90 λεπτά παιχνιδιού».

Για το αν μίλησε στους παίκτες για το παιχνίδι:
«Υπήρχαν ομιλίες και στην ομάδα αλλά και στους παίκτες για την καλύτερη προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι».

Ερώτηση στον Κέλερ για τους τραυματίες:

«Αυτοί οι παίκτες είναι μαζί μας, έχουν κάνει προπόνηση και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή ποιοι θα παίξουν».

Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ και αν περιμένει κάτι διαφορετικό στη ρεβάνς από τον Στέφενς:

«Σίγουρα περιμένω κάτι διαφορετικό όταν λείπουν τρεις βασικοί παίκτες. Δεν περιμένω όμως εκπλήξεις, γιατί ξέρω τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες του. Όλα τα άλλα θα τα δούμε αύριο στο παιχνίδι. Δε μπορώ να το ξέρω αν δε θέλει να περάσει στους ομίλους, αν ισχύει αυτό που είπε ο κ. Στέφενς για τη Σάλκε που πρέπει και τον ΠΑΟΚ που θέλει. Η Σάλκε έχει δουλέψει πολύ για να βρεθεί σε αυτό το σημείο. Δεν είμαστε στο ιδανικό σημείο, αλλά δεν ξεχνάω ότι πέρσι είχαμε αποκλειστεί στο σπίτι μας, μετά από το 1-1 εκτός έδρας με τη Γαλατασαράι».

Για τη σημασία που έχει για τη Σάλκε η πρόκριση στους ομίλους:

«Έτσι και αλλιώς πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι η πίεση είναι μεγάλη. Η διάθεση και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο, αλλά η πίεση είναι δεδομένη».

Για το τι θα σημαίνει για τη Σάλκε μία πρόκριση ή ένας αποκλεισμός:

«Το να περάσει η ομάδα θα είχε τρομερά πλεονεκτήματα. Όχι μόνο οικονομικά, αλλά και πέρα από αυτά, για την ίδια την ομάδα. Θα ήταν μία πρόκληση για τους παίκτες να αναμετρηθούν με τους καλύτερους της Ευρώπης και μια ευκαιρία ανάπτυξης των ίδιων των παικτών. Ένας αποκλεισμός θα σήμαινε ότι τα οικονομικά οφέλη δε θα ήταν τα ίδια, γιατί στο Γιουροπα Λιγκ τα οφέλη είναι περιορισμένα σε σχέση με το Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τις πιθανότητες και αν είναι 50-50:

«Το ίδιο προβλέπω και εγώ. Και οι δύο έχουν τις προϋποθέσεις να κάνουν ένα επιτυχημένο παιχνίδι, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε νικητές στο σπίτι».

Πηγή: Sport-fm.gr