Προσπάθεια να αποφορτίσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ από τον Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα. «Η Σάλκε έχει το άγχος και την πίεση. Αυτή θέλει να συνεχίσει σε κάθε περίπτωση. Εμείς ευχόμαστε να συνεχίσουμε», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς:


-για τον τρόπο που θα παίξει αύριο η Σάλκε:

«Δεν ξέρω πως θα εμφανιστεί η Σάλκε αύριο. Έχει πολλά κίνητρα. Δεν με αφορά εάν θέλει να βάλει γκολ η Σάλκε. Αυτό που με αφορά είναι να αντιδράσουμε ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα».

-ποιες οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ:

«50-50»

-για τις απουσίες:
«Γη ομάδα έχει μεγάλο ρόστερ και μπορεί να καλύψει την οποιαδήποτε απουσία. Είναι καλή ευκαιρία και κίνητρο για τους παίκτες που θα παίξουν να δείξουν τις δυνατότητές τους»

-εάν τα αγωνιστικά προβλήματα και το τελευταίο αποτέλεσμα θα επηρεάσουν:

«Όχι. είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι το αυριανό. Η διαφορά είναι ότι η Σάλκε έχει μεγαλύτερη πίεση. Θέλει να συνεχίσει σε κάθε περίπτωση. Ο ΠΑΟΚ όμως απλώς εύχεται να συνεχίσει».

-για την απουσία των οπαδών:

«Είναι κρίμα. Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους. Είναι σημαντικοί οι φίλαθλοι για τον ΠΑΟΚ όπως και για τη Σάλκε. Ήταν υπερβολική η τιμωρία των τριών αγωνιστικών».

-εάν υπάρχει άγχος;
«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθανόμαστε άγχος. Είμαστε εδώ…»

-για την εντύπωση που επικρατεί για το αυριανό:

«Ό,τι και να γίνει αύριο… Μεθαύριο και θα φάμε και θα πιούμε. Αυτή την ατμόσφαιρα που υπάρχει, εάν αποκλειστούμε θα έρθει ο θάνατος δεν είναι σωστή. Πρέπει να μείνουμε με τα δύο πόδια στο πάτωμα».

Πηγή: Sport-fm.gr