Δεν λένε να κατεβάσουν το πόδι από το γκάζι οι φετινοί Μπακς.

Τα… ελάφια πηγαίνουν από νίκη σε νίκη, με τους Πίστονς να είναι το τελευταίο τους θύμα. Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο επικράτησε μέσα στο Ντιτρόιτ με 127-103 και ανέβασε το φετινό ρεκόρ της στο 19-3, με τα… πιστόνια να πέφτουν στο 8-14.

Ο Greek Freak ήταν και πάλι εξαιρετικός με τους 35 πόντους και το πολύ καλό 4/8 τρίποντα, οδηγώντας την ομάδα του σε μια ακόμα νίκη.

Μια νίκη που ήρθε σχετικά άνετα, αν και λίγοι περίμεναν πως οι διαφορά θα έφτανε τόσο ψηλά. Όχι πως οι… πράσινοι κινδύνεψαν, αλλά αν δεν γινόταν το 12-0 σερί απλά η διαφορά θα ήταν λίγο μικρότερη, καθώς οι φιλοξενούμενοι από την αρχή πήραν τα ηνία του ματς και δεν τα άφησαν καθόλου.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Έλληνας φόργουορντ που έφτασε τους 35 πόντους και πήρε και 9 ριμπάουντ, ενώ στα αξιοσημείωτα το ότι δεν έδωσε ούτε μία ασίστ. Πίσω του ο Μίντλετον με 17. Για τους ηττημένους ο Ντράμοντ είχε 23, ο Γκρίφιν 16 και ο Ρόουζ 14, αλλά δεν έφτασαν για να μπορέσει η ομάδα τους να κοιτάξει στα μάτια τους τρομερά δυνατούς φέτος Μπακς.

Πηγή: gazzetta.gr