Ολοκληρώνεται απόψε η 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με πολλές ομάδες να ψάχνουν το «τρίποντο» που θα τους εξασφαλίσει από τώρα την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Το ελληνικό ενδιαφέρον βρίσκεται στο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου (19:55), ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στη συνέχεια το μυαλό τους και στο Βελιγράδι, όπου ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Τότεναμ. Οι Σέρβοι ψάχνουν την έκπληξη για να μείνουν ζωντανοί στη μάχη της πρόκρισης, ενώ η Τότεναμ γνωρίζει πως με νίκη στο Μαρακανά παίρνει μεγάλο προβάδισμα για την επόμενη φάση.

Στον 1ο όμιλο η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Γαλατασαράι και με νίκη θα βρίσκεται ένα βήμα από την πρόκριση, ενώ η Παρί σε περίπτωση επικράτησης επί της Κλαμπ Μπριζ στο Παρίσι όχι μόνο εξασφαλίζει την πρόκριση αλλά θα «κλειδώσει» κατά πάσα πιθανότητα και την πρωτιά.

Στον 3ο όμιλο η μεγάλη μάχη θα δοθεί στο Ζάγκρεμπ, όπου οι ισόβαθμες Ντιναμό και Σαχτάρ θα κοντραριστούν για την ομάδα που θα ακολουθήσει την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία φιλοξενείται στο Μιλάνο από την Αταλάντα και το «διπλό» θα στείλει την ομάδα του Γκουαρντιόλα στους «16».

Τέλος για τον 4ο όμιλο Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν εξόδους σε Μόσχα και Λεβερκούζεν αντίστοιχα. Η Λοκομοτίβ παίζει το τελευταίο της χαρτί απέναντι στη Γιούβε, με τη Μεγάλη Κυρία να θέλει μόνο τη νίκη στη μάχη που δίνει για την πρώτη θέση. Και η Ατλέτικο θέλει να φύγει νικήτρια από την έδρα της ουραγού Μπάγερ, με φόντο την εξασφάλιση της πρόκρισης και τη διεκδίκηση της πρωτιάς του ομίλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

1ος όμιλος

1. Παρί 9
2. Ρεάλ 4
3. Κλαμπ Μπριζ 2
4. Γαλατασαράι 1

Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατάσαραϊ (22:00, CosmoteSport 4 HD)

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπριζ (22:00, CosmoteSport 8 HD)

2ος όμιλος

1. Μπάγερν Μονάχου 9
2. Τότεναμ 4
3. Ερυθρός Αστέρας 3
4. Ολυμπιακός 1

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός (19:55, CosmoteSport 2 HD)

Ερυθρός Αστέρας – Τότεναμ (22:00, CosmoteSport 3 HD)

3ος όμιλος

1. Μάντσεστερ Σίτι 9
2. Σαχτάρ Ντόνετσκ 4
3. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 4
4. Αταλάντα 0

Αταλάντα – Μάντσεστερ Σίτι (22:00, CosmoteSport 5 HD)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σαχτάρ Ντόνετσκ (22:00, CosmoteSport 9 HD)

4ος όμιλος

1. Ατλέτικο Μαδρίτης 7
2. Γιουβέντους 7
3. Λοκομοτίβ Μόσχας 3
4. Μπάγερ Λεβερκούζεν 0

Λοκομοτίβ Μόσχας – Γιουβέντους (19:55, CosmoteSport 9 HD)

Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00, CosmoteSport 7 HD)