Μπορεί η ΑΕΚ να παρουσίασε για ακόμη ένα παιχνίδι αμυντικές «παραφωνίες», οι οποίες πήγαν να της στοιχίσουν κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο οι παίκτες της τα έδωσαν όλα μέχρι το τέλος και έφτασαν στη νίκη με 3-2, παρά το ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1, ενώ είδαν να ισοφαρίζονται λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης για την 9η αγωνιστική της Super League 1.

Αυτό ήταν κάτι στο οποίο στάθηκε ο Νίκος Κωστένογλου, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του. «Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε. Δείξαμε αποθέματα ψυχής. Τέτοιες ανατροπές συμβαίνουν όταν το θέλουμε και είμαστε ενωμένοι, όταν παλεύουμε ο ένας για τον άλλο. Έτσι θέλω να σας βλέπω και έτσι πρέπει να παλεύουμε πάντα», ήταν μερικά από τα λόγια του, σύμφωνα με τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ.

Ο 49χρονος τεχνικός έδωσε ρεπό στους παίκτες τη Δευτέρα (04/11) και από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο θα ήθελε να δει περισσότερη συγκέντρωση στην ανασταλτική λειτουργία του συνόλου του.