Όλα τα θέματα που αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ θα συζητήσουν εντός της ημέρας ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος επιστρέφει από τη Βοσνία, με τους με τους Λυμπερόπουλο, Ζήκο και Μπορμπόκη (ο Δέλλας βρίσκεται στη Ρόδο).

Ένα από αυτά είναι η απόφαση της Ένωσης για τον Τζακ Τάουπ, ο οποίος φέρεται να απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Χαζάρ από το Αζερμπαϊτζάν.

Την ίδια ώρα, στους «κιτρινόμαυρους» – σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ώρα των σπορ» – προτάθηκε ο Κώστας Καζναφέρης που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη.

Ο 26χρονος χαφ ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και παρουσιάζεται θετικός στην προοπτική που δίνει η αναγέννηση της Ένωσης.

Ο Καζναφέρης έχει αγωνιστεί σε 65ματς με τους Θεσσαλονικείς και 15 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που δείχνει πως θα βοηθήσει η εμπειρία του αρκετά στην επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα, η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση και του Γιάννη Γκούν. Πρόκειται για τον 25χρονο αμυντικό χαφ της Κέρκυρας, ο οποίος φέτος έπαιξε μόνο σε 6 αγώνες στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας μεσοαμυντικός έχει παίξει στη Θήβα, στον Βύζαντα Μεγάρων και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ερμή στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, οι τέσσερις άνδρες θα μιλήσουν και για το ζήτημα της προετοιμασίας για το πού και πότε θα γίνει.

Πηγή: sport-fm.gr