Μετά από πολλές προσπάθειες και ενώ όλα έδειχναν πως η μεταγραφή του θα ναυαγήσει, ο Φελίπε Άντερσον αποκτήθηκε από τη Λάτσιο, κάνοντας πραγματικότητα, τόσο το δικό του όνειρο, όσο και την επιθυμία του προπονητή της ιταλικής ομάδας, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, μιλώντας ως παίκτης της Λάτσιο για πρώτη φορά, ευχήθηκε να γράψει ιστορία με τη νέα του ομάδα. «Η Λάτσιο είναι μεγάλη ομάδα και εγώ από μικρός είχα την επιθυμία να υπερασπιστώ τα χρώματα μιας μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας.

Το όνειρό μου πραγματοποιείται και το μόνο που σκέφτομαι είναι πως πρέπει να δουλέψω σκληρά, προκειμένου να καθιερωθώ και να γράψω τη σύγχρονη ιστορία της νέας μου ομάδας. Θέλω να κερδίσω τίτλους με τη Λάτσιο και να με θυμούνται οι οπαδοί της τα επόμενα χρόνια», είπε σε αθλητική ιστοσελίδα ο Άντερσον.

Για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του, πάντως, χρειάστηκε η διοίκηση της Σάντος να βάλει… νερό στο κρασί της, κάτι που ο Άντερσον δεν ξεχνά. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Σάντος για τη στάση της. Χωρίς τη δική της συμβολή, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή μου. Αλλά θέλω να ευχαριστήσω και όσους εργάζονται στην ομάδα. Έζησα μεγάλες στιγμές, κατέκτησα τίτλους και διδάχθηκα πολλά. Η Σάντος ήταν ένα μεγάλο σχολείο για μένα και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ αυτό», ήταν τα λόγια εκτίμησης του Φελίπε Άντερσον για την πρώην – πλέον – ομάδα του.

Πηγή: sport-fm.gr