Άλλαξαν γνώμη οι Νικς για τον Κώστα Παπανικολάου! Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «nypost.com», η ομάδα της Νέας Υόρκης φέρεται μετανιωμένη για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του φόργουορντ του Ολυμπιακού στους Μπλέιζερς, με αποτέλεσμα να είναι διατεθειμένη τώρα να κάνει κίνηση για να τα πάρει πίσω, από τη στιγμή που η ομάδα του Πόρτλαντ δεν προτίθεται να καταβάλλει το NBA buy out που προβλέπει το συμβόλαιο του «Παπ» και ανέρχεται στο 1,1 εκατ. δολάρια (περίπου 1 εκατ. ευρώ).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Νικς προσφέρουν στους Μπλέιζερς –ως αντάλλαγμα- μελλοντικές τους επιλογές από το δεύτερο γύρο των ντραφτ, αλλά και κάποια χρήματα για να ανακτήσουν τα δικαιώματα του Κώστα Παπανικολάου. Μάλιστα, εκτός τους Νεοϋορκέζους και άλλες ομάδες του NBA έχουν χτυπήσει την… πόρτα της ομάδας από το Πόρτλαντ για τον «Παπ».

Οι Νικς είχαν επιλέξει τον Κώστα Παπανικολάου, τον περασμένο Ιούνιο, στο νούμερο «48» στα ντραφτ, παραχωρώντας τα δικαιώματά του στους Μπλέιζερς, στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Ρέιμοντ Φέλτον.

Πηγή: Sport-fm.gr