Όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να προστατέψει τα συμφέροντά της θα πάρει η ΠΑΕ ΟΦΗ, όπως έκανε γνωστό στην ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με την κόντρα που έχει ανοίξει η ΕΠΣ Ηρακλείου με την ΕΠΟ.

Μάλιστα, όπως τονίζεται σε αυτή κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ιστορία του ΟΦΗ και πως όποιος δεν είναι στο πλευρό των ανθρώπων της ομάδας, τότε θα βρεθεί αντιμέτωπός τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να επανέλθει για δεύτερη φορά, μέσω ανακοίνωσης, για το γεγονός ότι μια ποδοσφαιρική Ένωση “καταπατά” με μανία τα συμφέροντα των ίδιων των ομάδων-μελών της.

Σαν ΟΦΗ δεν θέλουμε να κάνουμε το δικηγόρο κανενός και πολύ περισσότερο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Δεν μας νοιάζουν, δεν μας αφορούν τα “εσωτερικά” τους.

Όμως δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας όταν κάποιοι έστω και έμμεσα απειλούν τα συμφέροντα της ομάδας μας. Η πρώτη μας επιστολή προς την ΕΠΣΗ, σε πολύ ήπια μορφή, προφανώς δεν βρήκε την ανταπόκριση που θα έπρεπε. Περιμέναμε μια παραίτηση για λόγους ευθιξίας, αν’ αυτού βλέπουμε ότι η ιστορία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετήσει τα προσωπικά συμφέροντα των υποκινητών αυτής της απίστευτης ιστορίας.

Για το λόγο αυτό επανερχόμαστε με δεύτερη ανακοίνωση για να καταστήσουμε σαφές ένα και μοναδικό πράγμα.

Ουδείς έχει το δικαίωμα να «παίζει» με μια τεράστια ιστορία και το μέλλον του ΟΦΗ και με ένα ολόκληρο λαό που καθημερινά αγωνιά . Ως εδώ και μη παρέκει.

Γιατί στην προκειμένη περίπτωση θα εφαρμόσουμε την φράση ότι “όποιος δεν είναι μαζί μας, θα μας βρει… απέναντι του”».

Πηγή: Sport-fm.gr