Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, σε συνδυασμό με τα νέα δεδομένα στο σωματείο της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Με την επιστροφή του συλλόγου στο «σπίτι» του, οι οπαδοί θα απολαμβάνουν πολλά και σημαντικά προνόμια, μαζί με την εξασφάλιση μιας θέσης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για όλα τα εντός έδρας ματς του «τριφυλλιού» τη νέα σεζόν.

Με το σύνθημα, λοιπόν, «Εδώ είναι το σπίτι μας, μη χάσεις ούτε στιγμή, επιστρέφουμε στην έδρα μας, κάνουμε μια καινούρια αρχή», τίθενται από σήμερα στη διάθεση των φίλων της ομάδας τα νέα διαρκείας.

Με την αγορά νέας κάρτας, κάθε οπαδός θα εγγράφεται και στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Το φθηνότερο διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου κυμαίνεται στα 300 ευρώ, στα οποία ουσιαστικά τα 250 θα είναι η τιμή της κάρτας και τα 50 ευρώ, η συνδρομή στο σωματείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε σχέση με τις τιμές στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τη σεζόν 2007-2008, οι φετινές κάρτες έχουν μειωμένη τιμή κατά 50%! Η διάθεσή τους, αρχίζει από σήμερα (11/6) μέχρι την 31η Ιουλίου για τα μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», ενώ, όσοι δεν έχουν εγγραφεί μέλη, θα μπορούν να προμηθεύονται τα διαρκείας από την 1η Αυγούστου.

Ημερομηνία για τη λήξη της διάθεσής τους δεν έχει οριστεί, με τους φίλους του «τριφυλλιού» να έχουν την ευκαιρία, ανάλογα και με το χρονικό σημείο στο οποίο θα επιλέξουν να εξασφαλίσουν θέση στο γήπεδο της Λεωφόρου, να αγοράσουν την κάρτα τους σε μια χαμηλότερη τιμή, ανάλογα με τη θύρα που επιθυμούν.

Επιθυμία των ανθρώπων της ΠΑΕ, πάντως, είναι να πουληθούν περίπου 12.000 διαρκείας, αριθμός που είναι πολύ κοντά σε αυτόν της περσινής αγωνιστικής περιόδου στο ΟΑΚΑ. Ανάλογα με τον αριθμό, θα προκύπτει και αυτός των μεμονωμένων εισιτηρίων για τα εντός έδρας παιχνίδια…

«Μέσα» και οι οικογένειες

Φέτος, δύο θύρες διατίθενται αποκλειστικά για τις οικογένειες! Οι θύρες 5 και 8 του γηπέδου θα φιλοξενήσουν τους γονείς και τους μικρούς φίλους του Τριφυλλιού.

Στις θύρες αυτές, επιπλέον της ειδικής τιμής που έχει η παιδική κάρτα (100€), στους τομείς 5Γ και 8Β δίνεται η δυνατότητα απόκτησης οικογενειακού πακέτου σε ακόμη χαμηλότερη τιμή, 200€ για τον γονιό και 50 € για το παιδί!

Στις οικογενειακές θύρες κάθε αγορά Βασικής Κάρτας Διαρκείας ενηλίκου / γονέα συνοδεύεται απαραίτητα και από αγορά τουλάχιστον μίας Παιδικής Κάρτας στις ίδιες θύρες.

Οικογένειες με περισσότερα από ένα παιδιά θα μπορούν να αποκτούν πρόσθετες Παιδικές Κάρτες στην τιμή των 100 € ανά κάρτα ή στην τιμή των 50 € ανά κάρτα στους τομείς 5Γ και 8Β. Για μια οικογένεια που αποτελείται από έναν γονιό και ένα παιδί, το οικογενειακό πακέτο των 2 Καρτών (Βασική και Παιδική) θα κοστίσει 400 € στους τομείς 5Β και 8Α και μόλις 250 € στους οικονομικούς τομείς 5Γ και 8Β.

Πλούσια προνόμια

Η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που σημαίνει και εγγραφή στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία», δεν θα χρησιμεύει μονάχα για την εξασφάλιση θέσης στο γήπεδο της Λεωφόρου. Η «πράσινη» ΠΑΕ, προχώρησε στην παραχώρηση σημαντικών προνομίων, σε τομείς όπως είναι της ιατρικής περίθαλψης, εκπαίδευσης και διασκέδασης.

Η συνεργασία με τον όμιλο «Υγεία», παρέχει πολλές δυνατότητες και εκπτώσεις στους φίλους του Παναθηναίκού. Παράλληλα, θα υπάρχει ειδική τιμή για τα παιδιά στα φροντιστήρια «So Easy» και «Αριμάνειο», ενώ, όσον αφορά τη διασκέδαση, θα υπάρχουν εκπτώσεις στους κινηματογράφους «Odeon» αλλά και το «Alloy Fan Park».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις ανέσεις που παρέχει μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Οι αλλαγές στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία»

Το σκηνικό αλλάζει και όσον αφορά τη συνδρομή στην «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» και την εγγραφή των οπαδών. Με σύνθημα «ο Παναθηναϊκός επιστρέφει την αγάπη σου», παρουσιάστηκαν και οι νέες . Δεν υπάρχουν πλέον κατηγορίες, όπως υπήρχαν σε πρώτο βαθμό στη δημιουργία του σωματείου.

Το κόστος εγγραφής και η συνδρομή, πλέον, θα κυμαίνεται στα 50 ευρώ. Ένα πολύ σημαντικό προνόμιο, φυσικά, πέρα από τις εκπτώσεις στις μπουτίκ της ομάδας και την δυνατότητα ξενάγησης στο γήπεδο, τις εγκαταστάσεις, τις βραβεύσεις παικτών και τις συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές, είναι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Η ψήφος είναι ισότιμη για όλα τα μέλη, ανεξαρτήτως του ποσού.

Πέρα από τη βασική συνδρομή, υπάρχει και η κατηγορία του «Diamond 1908». Σε αυτή, θα μπορούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού να πραγματοποιούν τις δωρεές τους στον σύλλογο και θα μπορούν να συνεισφέρουν με ελάχιστο ποσό τα 1908 ευρώ. Αυτό το ποσό, φυσικά, μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο, ανάλογα και με τις δυνατότητες των οπαδών του «τριφυλλιού»…

Πηγή: Sport-fm.gr