Για νομικούς λόγους και μετά από ενστάσεις που υπέβαλλε η πλευρά του ΠΑΟΚ, η υπόθεση της προσφυγής του Δώνη και των συνεργατών του θα εκδικαστεί την άλλη Δευτέρα.

Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, ανέβαλε τη Δευτέρα 10/6 για τρίτη φορά την υπόθεση της προσφυγής του Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποφανθεί επί αιτημάτων και ενστάσεων που υπέβαλλαν οι δικηγόροι του «δικεφάλου του Βορρά».

Η υπόθεση θα εκδικαστεί την επόμενη Δευτέρα 17/6.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε πρόταση εξαίρεσης του μέλους της Επιτροπής, κ. Λογαρά, καθώς τυγχάνει και πρόεδρος της ομοσπονδίας προπονητών και είχε ταχθεί υπέρ του Γιώργου Δώνη. Τελικά ο κ. Λογαράς αυτοεξαιρέθηκε.

Παράλληλα, οι δικηγόροι του «δικεφάλου του Βορρά» κατέθεσαν ένσταση για τη σύνθεση της Επιτροπής (επειδή δεν έχει γίνει πενταμελής από τριμελής), ενώ έθεσε και θέμα νομιμότητας για τον αντικαταστάτη του κ. Λογαρά.

Η πλευρά του Γιώργου Δώνη ήθελε να εκδικαστεί η υπόθεση, ωστόσο η Επιτροπή ανέβαλε για την άλλη Δευτέρα προκειμένου να αποφανθεί επί των ζητημάτων που έθεσε ο ΠΑΟΚ.

Πηγή: Sport-fm.gr