Η σειρά του Έισι Λο ήταν σήμερα να φιλοξενηθεί στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας στο πλαίσιο των αφιερωμάτων για τους πρωταθλητές Ευρώπης παίκτες του Ολυμπιακού.

«Κρατώντας το καλύτερο για το τέλος, ο Έισι Λο κυριάρχησε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό οδηγώντας τον Ολυμπιακό στον τελικό του Final 4.

Ο Λο έκανε ρεκόρ σεζόν με 20 πόντους, απείχε μία βολή από το ρεκόρ εύστοχων βολών σε τελικό με 11 και ήταν πρώτος στο index με 31, καθώς οι ερυθρόλευκοι νίκησαν τη Ρεάλ και πήραν το τρόπαιο.

Ήταν δεύτερος σε πόντους, ασίστ και λεπτά συμμετοχής στο Λονδίνο. Στο ημιτελικό έπαιξε άμυνα στην μπάλα και βοήθησε στην κυκλοφορία της, κάτι που ήξεραν οι φίλοι της ομάδας ότι έκανε από τη μέρα που εντάχθηκε στην ομάδα πέρσι.

Τελείωσε τον ημιτελικό με 6 πόντους, αλλά απλώς ζεσταινόταν για τον μεγάλο αγώνα. Πέτυχε 7 πόντους στα τελευταία τρία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στη Ρεάλ, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να πλησιάσει στους τέσσερις. Μετά πέτυχε τους πρώτους πόντους του δευτέρου ημιχρόνου διατηρώντας το μομέντουμ για τον Ολυμπιακό, πριν πετύχει άλλους 8 στην τέταρτη περίοδο για να σφραγίσει τον τίτλο».

Πηγή: sport-fm.gr