Ο Ροντρίγκο κατάφερε να σκοράρει ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Οσασούνα, όμως, ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο παρέμεινε… αξεπέραστος σε αυτό που είχε πετύχει πριν από 17 χρόνια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε 2-0 της Οσασούνα χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Βινίσιους και Ροντρίγκο, 19 και 18 ετών αντίστοιχα.

Οι πιτσιρικάδες το πήραν πάνω τους, με τον Ροντρίγκο να καταφέρνει να σκοράρει μόλις 93 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, κατεβάζοντας ωραία τη μπάλα από αριστερά, συγκλίνοντας κεντρικά και κάνοντας το χαμηλό σουτ με το δεξί.

Η επίδοση των 93 δευτερολέπτων είναι η δεύτερη καλύτερη από ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης στο ντεμπούτο του, αφού, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, στις 30 Αυγούστου του 2003, είχε χρειαστεί κάτι παραπάνω από δυο λεπτά (συγκεκριμένα 124 δευτερόλεπτα) για να βρει δίχτυα στην πρώτη του εμφάνιση.

Ακόμα πιο πίσω, στο 2002, ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο είχε χριστεί σκόρερ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα (όπως το έκανε και το βράδυ της Τετάρτης ο Ροντρίγκο), όμως, ήταν μόλις 62 τα δευτερόλεπτα που χρειάστηκε για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα!

Το γεγονός πως η Ρεάλ Μαδρίτης είχε σκόρερ δυο νεαρούς ποδοσφαιριστής ηλικίας κάτω των 20 ετών στο ίδιο ματς πρωταθλήματος, θύμισε τους Γκούτι και Ραούλ, από της 12 Μαΐου του 1996, όταν είχαν σκοράρει σε παιχνίδι της LaLiga κόντρα στη Βαγιαδολίδ.

Πηγή: gazzetta.gr