Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στη Γιουβέντους και τη Φιορεντίνα, αλλά κατέληξε στη Φούλαμ. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ενδέχεται να αλλάξει ξανά ομάδα τον ερχόμενο Ιούλιο, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από τη Ρωσία, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης τον έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα.

Οι άνθρωποι της Ζενίτ ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Χουλκ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να πείσει, αλλά ούτε και να προσαρμοστεί στο ρωσικό πρωτάθλημα και φαίνεται πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την ομάδα. Οι προτάσεις που φτάνουν στην Αγία Πετρούπολη για τον Βραζιλιάνο είναι αρκετές και η διοίκηση του συλλόγου θέλει να βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του, αφού η παραχώρησή του μοιάζει βέβαιη.

Ένας από τους πιθανούς διαδόχους του Χουλκ στην επιθετική γραμμή της Ζενίτ είναι ο Μπερμπάτοφ. Η εφημερίδα «Izvestia» αναφέρει πως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει συναντηθεί προσωπικά με τον Βούλγαρο επιθετικό και του έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της ομάδας του. Μια κίνηση που δεν άφησε αδιάφορο τον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος δήλωσε κολακευμένος και πρόθυμος να μελετήσει την πρόταση που του κατατέθηκε.

Μένει να δούμε την απάντηση της διοίκησης της Φούλαμ, η οποία δεν θα αφήσει εύκολα τον Βούλγαρο επιθετικό, αλλά και την τελική απόφαση του Μπερμπάτοφ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αποδείξει πως αλλάζει γνώμη πολύ εύκολα.

Πηγή: sport-fm.gr