Μια εκστρατεία γεμάτη φαντασία και χιούμορ έχει ξεκινήσει από τους φίλους της Λίβερπουλ με στόχο να πιέσουν τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της ομάδας να εγκαταλείψουν το σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ. Οπαδοί των «ρεντς» σε κάθε γωνιά του πλανήτη, βγάζουν φωτό κρατώντας ένα μικρό πλακάτ που αναφέρει: «Τομ και Τζορτζ δεν είστε ευπρόσδεκτοι πουθενά»! Ξεχωρίζουν αυτές από το Σινικό Τείχος, την Κουάλα Λουμπούρ, αλλά και από νιόπαντρους μέσα στην εκκλησία!

Οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας, που με τους Τζιλέτ και Χικς, πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, έχουν από καιρό λάβει τις αποφάσεις τους. Τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας έχουν μετατραπεί σε συλλαλητήρια διαμαρτυρίας με πολλά πανό εναντίον των Αμερικανών.

Τώρα, ξεκίνησε αυτή εκστρατεία, που αποτελεί πρωτοβουλία της ιστορικής λέσχης «Spirit of Sankly», από το όνομα του παλιού σπουδαίου προπονητή. Με αυτήν επιχειρούν να δείξουν πως πραγματικά η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο για μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης, που κάποτε «σάρωνε» τα πάντα στο διάβα της, κατακτώντας μεταξύ άλλων, πέντε Champions League, τα τέσσερα την εποχή που ακόμα λεγόταν Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Και αφού υπάρχουν και στην Ελλάδα πολλοί οπαδοί του σπουδαίου αυτού συλλόγου, δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε και μια φωτογραφία με φόντο τον Παρθενώνα!

Πηγή: sport-fm