Η αποστολή της Κοπεγχάγης έφτασε στην Αθήνα για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά κανείς παίκτης δεν έκανε δηλώσεις, αφού υπήρχε απαγόρευση δηλώσεων από τον σύλλογο της Δανίας. Ανυπόμονος δήλωσε ο Μικάελσεν.

Η αντίπαλος του «τριφυλλιού» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση «πάτησε» Ελλάδα στις 14:00 (προγραμματισμένη ώρα άφιξης ήταν στις 13:15) και οι Δανοί ό,τι έχουν να πουν θα το πράξουν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από ματς Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο μόνος που μίλησε ήταν ο προπονητής της ομάδας Νέων της Κοπεγχάγης, ο Γιαν Μικάελσεν που έχει φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Ο Δανός παλαίμαχος άσος ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Ανυπομονώ να είμαι στο παιχνίδι. Είδα τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Πανιώνιο και ξέρω ότι θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι το αυριανό».

Για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ

«Είναι ένας ανοιχτός όμιλος, ανυπομονώ να δω τις δύο ομάδες να παίζουνε μεταξύ τους».

Για τις αναμνήσεις του από τον Παναθηναϊκό

«Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό, σπουδαία παιχνίδια και την κατάκτηση του νταμπλ. Επίσης θυμάμαι τους οπαδούς στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και είμαι έτοιμος να δω τους φιλάθλους άλλη μια φορά. Βέβαια τώρα είμαι στην Κοπεγχάγη και είναι διαφορετικά».

Πηγή: gazzetta.gr