Η Ντουνάισκα Στρέντα από τη Σλοβακία θα είναι τελικά ο αντίπαλος του Ατρόμητου στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς «απέδρασε» από την Κρακοβία όπου απέσπασε 2-2 από την ομώνυμη ομάδα και χάρις στο εκτός έδρας γκολ (1-1 το πρώτο ματς) , πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Μάλιστα ρέφερι της αποψινής αναμέτρησης ήταν ο Θανάσης Τζήλος.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ονειρικά για τους γηπεδούχους, αφού άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2′ με τον Λόπες. Η εξέδρα πήρε «φωτιά», οι Πολωνοί απέκτησαν νωρίς σκορ πρόκρισης και αμέσως μετά έφτασαν έφτασαν κοντά ακόμη ένα γκολ με τον Τσέσαριτς. Μέχρι την ανάπαυλα έλεγχαν τον ρυθμό, αλλά η Ντουνάισκα τους «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα. Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του 2ου μισού (47′), ο Κόνορ Ρόμαν εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνάς τους και ισοφάρισε, φέρνοντας το ζευγάρι σε αποτέλεσμα παράτασης.

Μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας η Κρακοβία πίεσε, είχε δοκάρι με τον Γιαμπλόνσκι στο 72′, αλλά οι φιλοξενούμενοι «άντεξαν» και τελικά οδηγηθήκαμε στον έξτρα χρόνο. Οπου τα αμυντικά κενά της Κρακοβίας έκαναν εκ νέου την εμφάνισή τους και στο 94′ ο Ραμίρεζ εκμεταλλεύτηκε την «γκάφα» του Χέλικ και έδωσε στους Σλοβάκους το προβάδισμα. Μέχρι και το τέλος της ημίωρης παράτασης η πρόκριση δεν «άλλαξε» χέρια, η Κρακοβία είχε νέο δοκάρι στο 96′, ισοφάρισε με το αυτογκόλ του Ντέιβις (120’+3′), αλλά στον επόμενο γύρο πέρασε το κατά τεκμήριο «αουτσάιντερ» του ζευγαριού. Που όμως στην… πράξη πέτυχε 3 γκολ σε 2 (+30′) ματς.

Πηγή: gazzetta.gr