Αποκτήθηκε από τη Νιούκαστλ τον Ιανουάριο του 2011 για να αντικαταστήσει τον Φερνάντο Τόρες, ο οποίος είχε ήδη παραχωρηθεί στην Τσέλσι.

Το τεράστιο ποσό που η Λίβερπουλ δαπάνησε για να εξασφαλίσει τον Άντι Κάρολ ίσως να επηρέασε τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος ποτέ δεν μπόρεσε να πείσει πως άξιζε αυτά τα χρήματα. Έτσι, μετά από μια σειρά απογοητευτικών εμφανίσεων, παραχωρήθηκε δανεικός στη Γουέστ Χαμ, στην οποία φέτος έχει πετύχει 5 γκολ σε 17 εμφανίσεις.

Το ερχόμενο καλοκαίρι ο Κάρολ επιστρέφει στο Λίβερπουλ, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, δεν πρόκειται να μείνει εκεί για καιρό, αφού ήδη έχει βρεθεί ομάδα που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του.

Αυτή είναι η Τότεναμ, η οποία αναμένεται να έχει μεγάλη οικονομική άνεση, αν καταφέρει να πουλήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ εισπράττοντας το ποσό που επιθυμεί.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες, ο Αντρέ Βίλας Μπόας εκτιμά πως ο Κάρολ μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του και δεν αποκλείεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στη διοίκηση της Λίβερπουλ, η οποία θέλει να κάνει απόσβεση μέρους των 35 εκατ. λιρών που ξόδεψε πριν από δύο χρόνια.

Πηγή: sport-fm.gr