Μία εξαιρετική σεζόν πραγματοποιεί η Τσέλσι που έφτασε στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας και βρίσκεται στους «8» του Europa League, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ μετά τη χθεσινή νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για ακόμη μία φορά, όμως, ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε το παράπονό του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι «μπλε» από μερίδα ομάδων και του βρετανικού Τύπου.

«Χρειάζεται να υπάρχει μία ισορροπία», το σχόλιό του για το συγκεκριμένο θέμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράφα Μπενίτεθ

Για τη χθεσινή νίκη-πρόκριση απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας

«Είναι μια εξαιρετική σεζόν. Θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Είναι σημαντικό για όλους εδώ. Δουλέψαμε σκληρά στο “Ολντ Τράφορντ” (στο πρώτο παιχνίδι) και αξίζαμε να κερδίσουμε στο τέλος. Απέναντι σε μία πολύ καλή Γιουνάιτεντ, είχαμε μία ή δύο ευκαιρίες να σκοράρουμε και το αξίζαμε».

Για την κριτική που ασκείται στην ομάδα του στα θετικά και αρνητικά αποτελέσματά της

«Πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, είχαμε παίξει κόντρα σε Γιουνάιτεντ, Στεάουα Βουκουρεστίου και Γουέστ Χαμ. Είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο μετά από αυτά τα παιχνίδια. Μετά ήρθε η ήττα από την Σαουθάμπτον το Σάββατο και γίναμε η χειρότερη στον κόσμο. Χρειάζεται να υπάρχει μία ισορροπία».

Για τους στόχους της φετινής σεζόν

«Προτεραιότητα για εμάς αποτελεί να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, το ξέρουμε αυτό, αλλά σε μία ομάδα τέτοιου επιπέδου πρέπει να κερδίζεις κάθε διοργάνωση».

Πηγή: sport-fm.gr