Πρέπει να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω για να βρούμε (πιθανώς) τόσο κακή εμφάνιση από τον Νόβακ Τζόκοβιτς! Ο Σέρβος ήταν σαν να μην μπήκε ποτέ στο κορτ να αγωνιστεί, ο Τόμι Χάας –από την άλλη- βρέθηκε σε εξαιρετική κατάσταση και με χαρακτηριστική ευκολία τον πέταξε εκτός προημιτελικών στο Masters του Μαϊάμι με 2-0 σετ (6-2, 6-4).

Η άσχημη βραδιά του Νόλε φάνηκε από το πρώτο κιόλας σετ, όταν ο Γερμανός αντίπαλός του, τον «έσπασε» δύο συνεχόμενες φορές και με σερί 4-0 γκέιμ, προηγήθηκε με 6-2.

Το δεύτερο ξεκίνησε εξίσου… αρνητικά για τον Τζόκοβιτς, καθώς άμεσα βρέθηκε ξανά με την πλάτη στον τοίχο! Προς στιγμήν –βέβαια- αντέδρασε, ωστόσο… δεν μπορούσε! Ο πάλαι ποτέ νούμερο δύο της κατάταξης πήρε και το δεύτερο με 6-4 (αν και μπορούσε ακόμη πιο εύκολα) και πανηγύρισε την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Μαϊάμι, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Σέρβο!

Πλέον, ο Μάρεϊ γίνεται το νούμερο ένα φαβορί για τον τίτλο, αφού έχουν μείνει ήδη εκτός οι Ντελ Πότρο, Τσόνγκα, Τιπσάρεβιτς, με τους Φερέρ και Μπέρντιχ να συνεχίζουν από τους «μεγάλους».

Πηγή: sport-fm.gr