Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να διεξαχθεί παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ», αν δεν βεβαιωθεί εγγράφως η στατική επάρκεια του γηπέδου, λένε σε όλους τους τόνους στη Σούπερ Λίγκα.

Από την Τετάρτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει σιγά-σιγά το θέμα που έχει προκύψει με το γήπεδο του ΟΦΗ. Οι άνθρωποι της κρητικής ΠΑΕ θέλουν πάση θυσία να διεξαχθεί στο «Γεντί Κουλέ» το ματς του προσεχούς Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο θεωρούν «τελικό» και πιστεύουν ότι θα αποδυναμωθεί σημαντικά η ομάδα τους αν αναγκαστούν να το δώσουν σε άλλο γήπεδο. Τρέχουν, λοιπόν, να προλάβουν, ώστε να δρομολογηθούν άμεσα όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται και να δοθεί το «οκέι».

Η θέση της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο, είναι ξεκάθαρη και απόλυτη και εκφράζεται σε όλους τους τόνους. Περίπτωση να διεξαχθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στο «Γεντί Κουλέ», υπάρχει μόνο αν βεβαιωθεί εγγράφως από τις αρμόδιες υπηρεσίες η στατική επάρκεια του γηπέδου. Διαφορετικά, δηλώνουν πως δεν είναι διατεθειμένοι να πάρουν το οποιοδήποτε ρίσκο που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο ζωές και έτσι θα ορίσουν άμεσα το ματς να διεξαχθεί στο Παγκρήτιο στάδιο. Την Τετάρτη αναμένεται να διαφανεί η τελική έκβαση του ζητήματος που έχει προκύψει.

Πηγή: Sport-fm.gr