Παναθηναϊκός: «Κληρώνει» για την ανανέωση Μπουζούκη στον Παναθηναϊκό

Στο «τριφύλλι» δεν θέλουν να χάσουν ως ελεύθερο τον παίκτη σε έξι μήνες


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
10:21
27/06/2019
Παναθηναϊκός: «Κληρώνει» για την ανανέωση Μπουζούκη στον Παναθηναϊκό
3
loading

Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να κινηθούν με συγκεκριμένο τρόπο στο θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων όσον αφορά τους παίκτες για τους οποίους υπάρχει η διάθεση να συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια η συνεργασία μαζί τους. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Γιάννης Μπουζούκης.

Για τον νεαρό μεσοεπιθετικό είναι κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα. Παίκτης και ομάδα βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες σε ανοιχτή γραμμή για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή», με την απόσταση να μην είναι μεγάλη, αλλά ούτε και μικρή, όπως σημειώνει η εφημερίδα Live Sport.

Ο ίδιος ο Μπουζούκης έχει δέσιμο με τον σύλλογο και σίγουρα δεν θέλει να δημιουργήσει θέματα που θα κινούνται γύρω από εκείνον, ωστόσο επιθυμεί να ικανοποιηθεί και οικονομικά, ώστε να συνεχίσει τη βελτίωσή του ως ποδοσφαιριστής με τα πράσινα. Ο ατζέντης του βρίσκεται στην Ελλάδα και όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν εξελίξεις.

Εφόσον, ο νεαρός συμφωνήσει με τους προτεινόμενους όρους, θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Αλλιώς, θα υπάρχει θέμα με το τωρινό του συμβόλαιο, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να χάσουν τον παίκτη ως ελεύθερο σε έξι μήνες, ενώ δεδομένα δεν θα του φράξει τον δρόμο εάν στο μέλλον έρθει μια πρόταση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Κατάντια

    Μπουζούκης κάλος παίχτης για τον Πανιώνιο, Λάρισα, Ξάνθη,
    Ε όχι για τον Παναθηναϊκό ντροπή πριν μερικά χρόνια ούτε στης ακαδημίες του ΠΑΟ δεν θα ήταν.

  2. avatar Nv

    Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ, ΑΝΤΕ Μ............Σ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει