Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει τη σεζόν 2019-20 στις 26 Ιουνίου, με στόχο να κρατήσει και τη νέα σεζόν στην Τούμπα τους τίτλους που κατέκτησε φέτος. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συμμετάσχει και εκείνος στη σύσκεψη κορυφής με βασικό αντικείμενο την ενίσχυση του ρόστερ.

Μέχρι στιγμής από τους νταμπλούχους Ελλάδας έχει αποκτηθεί ο Δημήτρης Μελιόπουλος από την Ξάνθη, επιστρέφουν ο Λάζαρος Λάμπρου και ο Νίκος Μελίσσας, ενώ ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς και ο Ίσμαελ Σίλβα θεωρούνται «κλεισμένοι». Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» δεν θα μείνουν μόνο εκεί, καθώς σε λίγο διάστημα έρχεται και ο μεγάλος στόχος, που δεν είναι άλλος από την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Στον «δικέφαλο» του Βορρά αναμένεται να κινηθούν και για άλλες προσθήκες: για δύο μέσους, έναν εξτρέμ και έναν αριστερό μπακ μετά την αποχώρηση των Ελ Καντουρί, Σέρτζιο Ολιβέιρα και τη μη ανανέωση των συμβολαίων των Εβγκέν Σάκχοφ και Χοσέ Κάνιας, με τους οποίους δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ανατροπή, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν υπολογίζονται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το μεταγραφικό πλάνο θα αλλάξει μόνο αν σημειωθεί έκπληξη και παραμείνουν οι δύο παίκτες που θα ήθελε και ο Ρουμάνος τεχνικός. Τα ονόματα των Λιούις Χόλντμπι και Νεμάνια Γκουντέλ «έπαιξαν» στο ρεπορτάζ και πιθανότατα θα συνεχίσουν να απασχολούν την επικαιρότητα της ομάδας.

Τα χρήματα από τις πωλήσεις των Ευθύμη Κουλούρη και Ομάρ Ελ Καντουρί, θα διατεθούν για δύο μεταγραφές από… το πάνω ράφι, όπως πηγάζει από τη Θεσσαλονίκη. Εννοείται πως και η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να συνεισφέρει οικονομικά για να ενισχυθεί όπως πρέπει το ρόστερ, δεδομένης της πιο απαιτητικής νέας αγωνιστικής χρονιάς που έρχεται.