Μπορεί ο Ίσμαελ Σίλβα να θεωρείται παίκτης του ΠΑΟΚ, παρόλο που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς δεν σταματούν την αναζήτηση παίκτη/παικτών για τη μεσαία τους γραμμή. Μάλιστα, στο προσκήνιο ήρθαν σήμερα δύο ονόματα και μάλιστα με «βαρύ» βιογραφικό στον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τους Λιούις Χόλντμπι και Νεμάνια Γκουντέλ.

Ο Χόλτμπι δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με το Αμβούργο και μετά από αρκετά χρόνια αναζητά μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, τα οποία επικαλούνται ρεπορτάζ του αθλητικού τμήματος της Bild, οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι ανάμεσα στους πιθανούς «μνηστήρες» του Γερμανού μέσου. Ως… ανταγωνιστές για την υπογραφή του 28χρονου παρουσιάζονται οι Κάρντιφ, Φενερμπαχτσέ, Γαλατασαράι, και Σικάγο Φάιρ.

Την προηγούμενη σεζόν ο Χόλντμπι μέτρησε σε 31 συμμετοχές 5 γκολ και 6 ασίστ, αγωνιζόμενος ως επιτελικός μέσος, ωστόσο το Αμβούργο δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο επιστροφής του στην Μπουντεσλίγκα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που αρκετοί ποδοσφαιριστές του ψάχνουν να φύγουν από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Όσον αφορά τον Γκουντέλ, το όνομά του είναι στο πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας με βάση τη Θεσσαλονίκη Metrosport. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η περίπτωση του 27χρονου Σέρβου είναι αρκετά δελεαστική, αλλά ταυτοχρόνως και πολύ δύσκολη.

Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Γκουανγκζού Εβεργκράντε της Κίνας, αλλά την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σπόρτινγ Λισαβόνας. Με την πορτογαλική ομάδα είχε την περίοδο 2018-19 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 1 γκολ και 1 ασίστ. Το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, ενώ ο δανεισμός του μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πρόκειται για έναν μέσο που μπορεί να παίξει και σαν αμυντικός μέσος και σαν «οκτάρι», ενώ στην καριέρα του έχει παίξει επίσης σε Μπρέτνα, Άλκμααρ και Άγιαξ, με τις δύο τελευταίες ομάδες, μάλιστα, είχε παίξει και ως αντίπαλος του «δικεφάλου».